Неактивен Семеен Sim – Животот менаџер Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 23, 2021


Дали некогаш сте се запрашале како би изгледало вашето совршено семејство?

Создадете свое сопствено семејство, изберете работа и управувајте со вашата кариера за да станете милионер! Воспитувајте деца, напредувај ја семејната приказна, и изградете го вашиот дом од соништата! Преземете го предизвикот и откријте ја најдобрата стратегија за да го направите вашето семејство што е можно посреќно и успешно во оваа возбудлива и забавна игра со симулација онлајн и офлајн за да го зголемите вашето семејство и кариера!

IDLE FAMILY SIM – 3D LIFE & СИМУЛАТОР ЗА УСПЕХ

– Создадете го вашето семејство, изберете ги нивните имиња, и ги смести во дом!
– Надградете го и проширете го семејниот дом, инвестираат во нов мебел!
– Исполнете ги целите и соништата на вашето семејство за да ја подобрите нивната приказна!
– Изберете една од многуте неверојатни работни места и искачете се на скалилата за кариера!
– Добијте готовина без работа и заработете пари: Зголемете го богатството на вашето семејство дури и кога сте офлајн!
– Профитирајте од паметните инвестиции за да ја зголемите вашата заработка и да го доведете семејството до успех!
– Не е потребна интернет конекција: Добијте богатство онлајн или офлајн во нашата симулација на неактивен!

Членовите на семејството ќе добијат срца кога ќе поминат време во нивниот нов дом. Подобро опремена куќа значи и повеќе срца! Сепак, надградбите на домот чинат готовина, затоа внимавајте на вашата готовина!

Одлучете кој родител треба да се вработи како готвач, актер или полицаец! Помогнете им на сите членови на вашето семејство да ги постигнат животните цели!

Уживајте во ова извонредно & единствена игра во мирување. Играјте СЕГА на Idle Family Sim!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *