Неактивен средношколски тајкун – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 29, 2021
Дали некогаш сте сонувале да водите училиште?

Тогаш е време да се вратиме на училиште! Подгответе се да управувате со секојдневниот училишен живот на вашите ученици!
Сведочете дека нивното знаење се зголемува и резултатите од испитите се подобруваат додека ги надградувате часовите. Ангажирајте ги најдобрите наставници за поефикасно да се едуцираат и да внимавате на вашите ученици’ благосостојба!
Како што расте вашето училиште, ќе изградите повеќе училници, предаваат различни предмети, и да примат повеќе студенти. Вашето училиште ќе работи дури и додека не играте, така што ќе продолжите да заработувате готовина дури и кога сте офлајн!

ГИМНАЗИСКИ МАЈКУН НЕДЕЛНИ
– Станете директор и водете гимназија!
– Управувајте со вашите ученици додека се возат во училишниот автобус, посетуваат настава, и посетете ја кафетеријата
– Профитирајте од вложување пари за да ја зголемите вашата репутација и да станете богати!
– Изградете ја вашата неактивен милионерска симулација!
– Надградете ја опремата на вашето училиште за да ги зголемите резултатите од вашите испити!
– Зголемете ги вашите пари онлајн или офлајн во оваа тајкунска игра!

Ако сакате средношколски игри, тогаш Idle High School Tycoon е вистинскиот симулатор за тајкунски игри за зајакнување на вашата креативност. Заработете готовина за да ги подобрите вашите училници и да извршите целосно преуредување на вашето училиште. Научете ги предметите што ги сакате: математика, физика, хемијата, историја, и географија. Дали сте подготвени да започнете да ја живеете вашата средношколска приказна? Подобрете ги вашите училници, доделување на домашната работа и подготовка на испити, играјте и офлајн. Бидете вистински неактивен тајкун и подгответе се за целосно преуредување на вашето училиште: надградете го вашето училиште и заработете повеќе пари.

Ова не е како другите средношколски игри без работа, овој средношколски симулатор ќе ви даде можност да управувате со наставниците и учениците и да се потсетите на училишните денови, брзо заработувајте готовина во оваа забавна игра со симулаторски тајкун. Враќањето на училиште никогаш не било полесно со оваа средношколска игра. Живејте ја вашата средношколска приказна, искористете го вашиот неактивен профит за целосно да го промените вашето средно училиште, бидете продуктивни и заработете повеќе пари! Зголемете ја среќата на вашиот ученик во оваа игра без работа со управување со нивниот секојдневен училишен живот, нека се одморат во кафетеријата, јадете сендвич или крофна. Ќе посакате и вие да се вратите на училиште со оваа возбудлива игра на неактивен.

Дали ќе бидете вистински неактивен тајкун во овој забавен средношколски симулатор? Оваа симулациска тајкунска игра ќе ве врати на училиште, но овој пат вие ќе управувате со училиштето како да сте директор. Погрижете се вашите студенти да се умешни во многу предмети, како што е математиката, физика, хемијата, и историја. Заработете повеќе пари дури и кога сте офлајн за да станете средно училиште милионер, неактивен тајкун.

Дали знаевте дека има и кафетерија во Idle High School Tycoon? Управувајте со вашите ученици и за време на паузата и оставете ги да пијат крофна или сендвич, додека заработувате повеќе пари и ја зголемувате среќата на вашите ученици. Дали веќе заработивте готовина? Потоа започнете го вашиот проект за преуредување, проширување на новите и постоечките училници, и добредојде на учениците во оваа неактивна средношколска игра за магнати. Дали ќе бидеш добар директор? Докажете го тоа така што ќе бидете сигурни дека вашите ученици посетуваат настава, ангажирање на најдобрите наставници, и повеќе на патот да станете богат милионер тајкун во оваа симулација на неактивен игра што ќе ви се допадне.

Дали сте подготвени да станете милионерски тајкун во оваа неактивен игра што ве враќа на училиште? Започнете сега да го менувате вашето училиште со профитабилниот неактивен приход за да направите проект за преуредување и да проширите многу училници. Не постои друга игра со неактивен тајкун што ќе ви се допадне толку многу како неактивен средно училиште!

Отпечаток:
https://tinyurl.com/ycw5khrf

Правила и услови:
https://tinyurl.com/ybt2s9kt

Политика за приватност:
https://tinyurl.com/yaajerrl