Напад на витез: Изгубена скитопија – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 27, 2021
Fantasy Idle RPG Knight’s Raid: Lost Skytopia ќе започне 9/23!

☆☆ Напад на витез: Изгубената Скитопија е аниме фантазија без работа RPG со иновативни игри и дарежливи придобивки.

Зачекорување во Карлмос, свет полн со мистериозни приказни и неоткриени богатства, ќе се впуштите во авантура на фантазии.
За да ја зачувате скршената Скитопија, треба да соберете и зајакнете херои од различни раси и класи за да формирате моќен тим. Со приклучување кон еснафот, можете да се борите заедно со други авантури за да ги победите чудовиштата, освојте многу награди и голема чест за себе и за вашиот еснаф.

Предрегистрација: https://бит.ly/3ihMbfF
▶ Фејсбук страница: https://www.facebook.com/KnightsRaid.UnlockGame

[Карактеристики на играта]
▶ Обично & Неактивен, мистериозен континент што чека истражување ◀
–Средба со наградувачки настани на мапи од различни нивоа
–Ослободете го вашето време и енергија, добијте EXP и награди дури и офлајн
–Вертикален приказ, играјте лесно со само една рака

▶ Исклучителен стил, моќни херои со уникатни еволуирани форми
–Готово 100 карактеристични херои на 4 големи трки и 6 различни класи
–Хероите можат да пробијат различни форми за да добијат моќни способности и еволуиран изглед
–Различни херои приспособија приказни во позадина поврзани со главната приказна

▶ Битката стратегија, распоредување до 10 херои во исто време
–Изградете ја вашата најсилна постава за конкурентни PVP режими, титулите и почестите се ваши
–Единствената Тимска Арена дозволува 10 херои да се борат во исто време, секој херој има каде да блесне
–Ефектите на врските помеѓу хероите се клучот за победата, мудро формирајте го вашиот тим за да ги активирате

Иновативна игра, интригантни лавиринти и зандани за смел дух ◀
–Најдете ја најдобрата патека за да го поминете лавиринтот со ротирање на просторијата за лавиринт.
–Многу моќни стражари патролираат во длабочините на лавиринтот. Бидете подготвени за битки ако сакате да поминете.
–Различни мистериозни настани ќе бидат предизвикани за време на истражувањето, и ќе бидат доделени богати награди за завршување на настаните

▶ Обилни придобивки, лесно достапни бесплатни ресурси и материјали
–Добијте БЕСПЛАТНО ВИП само со најавување, врвните привилегии ја прават вашата авантура без грижа
–Се добие бесплатно 50 се провлекува низ фази на лесна приказна, нема потреба да плаќате и мелете