Последна тврдина: Под земја – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 25, 2021


замок, the largest заедница of survivors, има паднато.

Некогаш светилник на надеж во пост-апокалипсата, сега ја дели истата судбина како и останатите. Среде хаосот, мала група преживеани успеале да побегнат во пуста дивина.

Вие сте командант на овие преживеани. Додека бегате од ордата на зомби што целосно го уништи вашето последно светилиште, ќе наидете на чудна зграда која излегува од земјата. Малку залихи и оставени со мали опции, решаваш да се засолниш во оваа зграда. Така започнува вашата кампања за опстанок во овој свет преполн со зомби.

【ИЗГРАДИ & ПРИЛАГОДИ ГО ВАШЕТО ЗАСИЛНИШТЕ】
Проширете го вашето засолниште со бројни објекти како што е сателитскиот Nexus, Генератори на енергија, Контролата на мисијата, итн. Дизајнирајте го распоредот на засолништето на кој начин сакате!

【ХЕРОИ И ПРЕЖИВЕНИ】
Секој херој и преживеан поседува посебни животни вештини кои му помогнале да преживеат во апокалипсата. Од готвачи, лекарите, и инженери до научници, рударите, и војници, од вас зависи ефективно да ги искористите нивните вештини!

【СОСТАВ И СИНЕРГИЈА НА ТИМ】
Соберете разновиден тим на херои, секој со своите уникатни личности и способности. Формулирајте ја вашата омилена тимска комбинација за да ви помогне да ги победите дури и најзастрашувачките ситуации.

【ПРЕДЕЛУВАЈТЕ ВО ДИВИНАТА】
Патувајте надвор од засолништето и барајте вредни ресурси во пустошот.
Поставете кампови за да дејствуваат како напредни оперативни бази и точки за ресурси. Но, бидете на стража! Зомби може да нападнат во секој момент!

【СОСТАВЕТЕ СОЈУЗИ СО ПРИЈАТЕЛИ】
Тешко е да се бориш сам, па зошто да не се борите заедно со пријателите? Придружете се или создадете Алијанса и истребете ги досадните зомби со сојузниците! Помогнете им на сојузниците со забрзување на меѓусебните конструкции и технолошки истражувања.
Во секој случај, тоа е победничка ситуација! Сега е се или ништо! Оди напред, Командант, и тргнете се во вашата авантура!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *