LEGO ® Марвел Супер Херои Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 27, 2021
LEGO® Марвел ™ Супер херои: Универзумот во опасност прикажува оригинална приказна што го преминува целиот Марвел Универзум. Преземете ја контролата врз Iron Man, Човек пајак, Хулк, Капетан Америка, Вулверин и многу други ликови на Марвел додека се обединуваат за да го спречат Локи и мноштво други негативци од Марвел да соберат супер-оружје способно да го уништи светот!

КАРАКТЕРИСТИ НА ИГРАТА:

• Готово 91 ликови за играње, како што е Iron Man, Човек пајак, Капетан Америка, Вулверин, и повеќе може да се отклучат додека напредувате низ играта. До семејствата на избрани карактери може да се пристапи во секое време преку купување преку нашата продавница во играта.
• Заврши 45 мисии исполнети со акции додека ги бркате Космичките тули низ клучните локации од Универзумот Марвел
• Бидете непријатели користејќи способности за супер моќ, како што е летот, супер сила и невидливост.
• Користете борбени потези со брзо темпо и активирајте ги Супер потезите како Хулкс Тандер Тлапс и Реактор на лак на Iron Man.
• Завршете ги предизвиците и заработете награди.
• Префрлете се помеѓу контролите „Конзола“ и „Екран на допир“ за да го пронајдете стилот на игра што најмногу ви одговара.

ЗАБЕЛЕШКА:

Оваа игра е исполнета со многу часови содржина и кинематографија што заземаат многу простор! Installе ви треба 2,2 GB достапен простор на вашиот уред ако инсталирате преку Wi -Fi, но само 1,1 gb простор ако преземете на вашиот компјутер и потоа синхронизирате.

Како и со многу големи инсталации на апликации, ве советуваме да го рестартирате уредот по инсталирањето бидејќи така ќе решите некои проблеми со стабилноста. Исто така, проверете дали сте го инсталирале најновиот фирмвер.

Не е потребна интернет конекција за да се игра оваа игра.

Ако доживувате тешкотии, ве молиме контактирајте не на support.wbgames.com.