Битка за шминка – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 22, 2021


Добредојдовте во битката за шминка! Внимавај, оваа игра е премногу забавна за да престанете да ја играте!
Дали ви се допаѓа паркур? Дали ви се допаѓа шминката? Дали сакате да го победите противникот за да победите? Или само сакате да го поминете телефонот за да добиете среќа кога ви е досадно? Сите овие се достапни во Makeup Battle! Релаксирачки и возбудлив, со многу шминка, добре дојдовте во најволшебната нова сензациона шминкерска игра на паркур 2021! !
Настава за игри:
· Најдете ја шминката што најдобро одговара на темата во ограничено време
·Одете до финишот и победи го противникот со резултат
Карактеристики:
1. Лесно ракување со една рака
2. Разновидна персонализирана шминка, многу интересни нивоа
3. Бесплатно за играње, лесно да се започне
4. Лесно и возбудливо, може да ви донесе среќа во секое време
Што чекаш? Подгответе се да ја отворите битката за шминка и забавувајте се!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *