Спој округот – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 25, 2021


Дајте му преуредување на Њуберитон! Вратете се во домот од детството, and help the заедница enter the 21st century! Спојувајте материјали за изработка, и други предмети за поддршка на растот на градот! Помогнете му на угнетените луѓе од Њуберитон со специфични задачи и проблеми на карактерот. И не заборавајте, среќен град е просперитетен град! Значи, ајде да се споиме!

Њуберитон
Враќањето во вашиот здодевен дом од детството никогаш не е забавно, па зошто да не ја вратите целата работа? Повторно изградете го од темел!

Возбудливи ексклузивни ликови
Запознајте ги жителите на градот, и помогнете им со забава, а понекогаш и чудни задачи, да помогнат во подобрувањето на нивните домови, како и нивниот начин на живот.

Истражување
Отклучете ги новите области на градот додека се искачувате, и добијте пристап до нови ликови, и нови можности за спојување.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *