Нафтен тајкун: Гас Ајдл Фабрика Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 25, 2021


Дали некогаш сте сонувале за рударска нафта, формирање на своја сопствена нафтена империја, и заработуваат милијарди долари? Сега, ти можеш. Добредојдовте во Oil Tycoon, играта со симулатор за рудар каде што извлекувате нафта низ целиот свет, продади го, изградба на фабрики за гас во мирување, и направете го вашето богатство! Ќе станеш гасен магнат.

Вашиот пат од сиромашни кон богати започнува во вашиот двор, каде прво удираш масло! Од тука, и со вашата прва пумпа, ја започнувате вашата мисија за рудар на нафта. Oil Tycoon може да се пофали со одлична игра во мирување каде што допирате и градите за полека да создадете нафтена империја за разлика од сите досегашни. По успешното ископување на вашата прва серија масло, време е да се продаде и надгради, што значи дека одите на берзата. Почитуван играч, тука, ги следите цените и се уверувате дека продавате во оптимален момент за да направите банка!

Штом си побогат од рудник за злато, време е за надградба! Сега, можете да инсталирате нови буриња, преминете во производство на гас, или истражете нови области и продолжете со рударството! Има илјадници надградби и нови потфати во кои треба да се заглавите, под услов да можете да се одморите од рударството во нашиот кликер.

Како што напредувате, you’ll отклучи new locations as you mine and extract your way across the world. Замислете да изградите фабрика во длабочините на Сибир, поставување подводни гасни работи, и ангажирање на лунарен рудар! Можностите за свои
тајкунската империја се бескрајни, а единствената граница се вашите деловни таленти.

Ќе заработите милијарди со вашата нафта затоа што сега имате се што му треба на рударот за нафта за да го стори тоа. Излези таму, продавај, и станете вистински тајкун во нашиот неактивен симулатор.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *