Сиромашна змија: Можете ли да му помогнете на Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 28, 2021


Приказната е за изгубена змија која го започнува своето патување за да го пронајде своето семејство со многу добри и интересни работи во ова патување. Во патувањето, ќе играш улога на змија за да крадеш и тролаш се, но внимавај на опасните работи не ги допирај или ќе ја платиш цената.

Заплетот на играта раскажува за змијата вклучувајќи 3 фази:
+ Фаза 1: Родителските змии испуштаат јајца во бурна ноќ
+ Фаза 2: Змијата оди во погрешна куќа, се качува на врвот на дрвото за да ја види својата куќа оддалеку.
+ Фаза 3: Змиите го наоѓаат патот назад до вистинската куќа
Сиромашна змија: Крадете – мозок е игра со загатки, Користете го вашиот мозок за да украдете се што сакате. Вашата насмевка е нашата страст. Навистина сме среќни со тоа. Секое ниво е приказна која ќе ве направи среќни и ќе ве ослободи од стресот.

Тренирајте ја вашата логика. Паметни сте да ги решите сите овие незгодни загатки.

Среќно и преземете Mischief Snake: Крадете + мозок

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *