Поп-поп топки – Хитрини&Хак

Од страна на | Декември 30, 2021


Забавувајте се во вашето слободно време со поп-поп топчињата ! Ако ви се допаѓа оваа игра, Ве молиме споделете го со вашите пријатели и забавувајте се заедно!

Правилата се ЕДНОСТИ:
1、Спојте топчиња со ист број
2、Добијте топчиња со поголем број додека спојувате две
3、Дојдете до нов број

Топки Спојуваат карактеристики:
1、Елегантен дизајн & прекрасни ефекти на играта
2、Лесно се учи и игра
3、Автоматско зачувување на играта
4、Тренинг на мозокот

Потоа поставивме некои специјални награди во играта, овие награди по случаен избор ќе се појават во вашата игра додека играта напредува. Треба само да ја контролирате топката за да паднете на наградната точка за да ја добиете наградата. Можеби е моќна ставка, тоа може да биде дарежлива награда, или може да има неочекувани дополнителни награди.

Го цениме вашето искуство и повратни информации. Ве молиме слободно контактирајте со нас, ќе се потрудиме да ја оптимизираме оваа игра и да им го донесеме најдоброто гејмерско искуство на сите корисници.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *