Поглавје за време на играње афион 1 – Хитрини&Хак

Од страна на | Февруари 28, 2022


Мора да останете живи во оваа хорор/загатка авантура. Обидете се да ги преживеете одмаздничките играчки кои ве чекаат во напуштената фабрика за играчки. Use your GrabPack to hack electrical circuits or nab anything from afar. Истражете го мистериозниот објект… и не се фаќај.

Welcome to Playtime Co.!
Playtime Co. was once the king of the toy manufacturing industryuntil everybody inside of the factory one day disappeared into thin air. Сега, years later, you must explore the abandoned factory and uncover the truth.

The Toys
The toys of Playtime Co. се жив куп! Од Бот до Хаги, Catbee to Poppy, Playtime does it all! As long as you’re at Playtime Co., зошто да не ги посетите играчките малку? Можеби сте само неколку пријатели…