Хорор со Poppy Playtime – игра Совети Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 22, 2021


Хорор со Poppy Playtime – совети за играта
Добре дојдовте во нашиот преглед на играта Poppy Playtime за обожаватели кои сакаат хорор и страшни игри.
Poppy Playtime е хорор / авантура со загатки каде што треба да ја истражувате фабриката за играчки додека се држите подалеку од аниматрониката што стана бесна. Мора да останете живи во оваа хорор/загатка авантура. Обидете се да ги преживеете одмаздничките играчки кои ве чекаат во напуштената фабрика за играчки.

Оваа апликација е само водич што ви покажува чекор по чекор како играте како професионалец во Poppy Playtime.

Оваа апликација помага да се знае содржината за Poppy Playtime Wiki и да се знае дека оваа игра носи уникатни елементи за вас.
Уживајте сега научете како да победите и да избегате од чудовиштето од афион.

– Поглавје за време на играње афион 1 Целосен водич за тесно стискање
– Poppy Playtime VHS Locations Guide
– Водич за решение за безбедносна врата Poppy Playtime

Одрекување: Оваа апликација е во режија на “Фановите” И не е официјално Ако ги прекршите авторските права известете нè и ќе биде отстрането што е можно поскоро Ви благодариме !

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *