Опстанок на афион: Скриј Н’ Барајте измамници&Хак

Од страна на | Јануари 14, 2022


Ако некогаш знаете за Huggy Wuggy и Imposter, Време е за играње за да го започнете вашето бескрајно патување со оваа игра!

Опстанок на афион: Скриј Н’ Потрагата е стара добра класична кожа & барај игра. Играј или како трагач или како крие и победи ја играта. Го имаме целиот простор за да трчате наоколу. Но, бидете внимателни и обидете се да избегнете да се судрите со тешки работи на земја и да не заглавите.

Можете да изберете меѓу серверските улоги за да додадете повеќе возбуда: Ловец, Убиец, Капетан, Трапер, Меч, Топџија… со неограничени вештини и предмети. Тоа е супер забавно, провери го!

КАКО ДА ИГРАШ:
– Држете и повлечете за да се движите
– Добијте монети и предмети на
– Трчајте брзо и немојте да бидете скршени ако сте измамникот
– Трчај брзо и скрши, ако сте Хуги Вуги

КАРАКТЕРИСТИКА НА ИГРАТА:
– Лесна и зависна игра, контролирајте само со еден прст
– Неколку улоги со импресивни кожи и вештини
– Прекрасна графика
– Безброј предизвици, безброј забава
– Играјте онлајн и офлајн

Преземете Poppy Survival: Скриј Н’ Побарајте и уживајте во оваа смешна зависна игра.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *