Рагдол херој – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021
Ragdoll Hero е крајната игра со суперхерои од рагдол! Летајте низ воздухот и скршете ги непријателите. Падне како рангдол, избегнувајте замки и спасете ги невините цивили. Користете вештини за загатки и способности за супер лансирање за да стигнете до следните нивоа! Откријте нови кул околини и опасности за вашата авантура за суперхерои.

КАРАКТЕРИСТИКИ:
• Интуитивни контроли со еден допир
• Кул ликови
• Прекрасна графика
• Предизвикувачка игра!