Страшен учител: Училишно бегство – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 13, 2021


Инспириран од приказната за учителката г. Т
Страшниот учител: Училишно бегство им се закануваше на децата, давање физичко казнување и на моменти мачење деца. Сега, оваа страшна учителка се преселила како твој сосед, а ти решила да и држиш лекција плашејќи ја.
Која е идеалната одмазда? Време е да ја исплашиме „морничавата учителка“ со вршење разни активности и ослободување на домашни миленици под нејзино старателство. Мора да завршите мисии / задачи без да бидете фатени и во доделеното време.

Како да играш:
★ Предизвикајте го вашиот мозок. Обидете се да ги решите сите загатки за да му помогнете на момчето Ник , игра со сложувалки со игла на што повеќе начини, бидејќи ова се логични загатки за физика што можат да ја спасат девојката Тани
Ти се обложувам Страшен учител: Shool Бегство е најуникатната спасувачка игра во моментов. Многу играчи беа изненадени од неверојатните карактеристики на овие романи и нашето отстранување на играта загатки со пинови.
Тренирајте ја вашата интелигенција играјќи игра со загатка со иглички, само можете да одговорите на сите наши загатки со пинови. Особено затоа што ова е игра за спасување со иглички, ќе го најдете фасцинантно и привлечно од почеток до крај.

Што чекате без да ја преземете нашата Страшниот учител: Училишно бегство игра веднаш. Ќе се чувствувате забавно и среќно кога ќе ја повлечете иглата за да му помогнете на херојот да ја повлече играта загатка со иглички! Сигурен сум!💃💃