Тајните на мрзливите животни: Офлајн, Хитрини на Кликер&Хак

Од страна на | Октомври 10, 2021


Кликнете на животните, заштедете валута, размена за убави бонуси. Многу различни животни, отвори ги сите. Едноставен и интуитивен кликнувач во вашиот паметен телефон!

Тајните на мрзливите животни – зазема малку простор, како и аркадна игра без Интернет! Играјте возбудлива игра на вашиот телефон:
– тежи малку
– Убава графика
– Прекрасна анимација
– Многу видови на животни
– Едноставна механика
– Убиец на времето

Возбудливите игри во форма на мрзливи животни веќе се во вашиот паметен телефон!
Станете најкул во оваа апликација, во најзависната игра!
Кажете им на вашите пријатели за “Тајните на мрзливите животни” апликација ако ви се допаѓа.))