Скај тркалање топка 3D – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021


Сакате игри со топка. Придружете се на забавата и тестирајте ја вашата способност да го совладате Sky Rolling Ball 3D!

Тоа е брза трка низ безброј непредвидливи пречки и времето истекува! Се тркалаат, ротирај, скок, но не паѓај и не го губи животот! Тоа е предизвикувачки курс во апстрактен свет, но со бескомпромисна физика!
Лесно ќе научите како да го контролирате Sky Rolling Ball 3D, но дали ќе можеш да го совладаш? Времето е од суштинско значење! Only speed and focus will help you отклучи more arenas with new challenges ahead! Продолжете да се обидувате да бидете подобри и да ги надминете вашите времиња! Работете по ваш пат!

Соберете ретки топки и надминете ги сите предизвици за да станете победник

Подготвен? Собори свој рекорд и кажи им на пријателите за тоа!

Избрана:
– Лесно, контрола со удар со еден прст на топката
– Ретка колекција на топки
– Ividивописна и реална 3D графика

Преземете сега бесплатна игра Sky Rolling Ball 3D за да се предизвикате