Игра со лигњи 3D 2022 – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 21, 2021


⭕️Внимание на сите играчи, играта со лигњи ќе започне.

🔺Следете ги упатствата на персоналот и брзо напредувајте кон лобито за игра.

🥳 Немојте да стигнувате и напредувајте кон врвот за 46.5 милијарди вон награден фонд!!

– трчај за твојот живот!

– црвено светло – почекај!

– издржи!

– Црвено светло, Зелено светло

– Шеќерни саќе

– Застанете на црвено светло

– Продолжете кога зеленото светло е вклучено

– Следете го развојот на главата на вашата личност!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *