Бегство на Stickman: Изборна приказна – Хитрини&Хак

Од страна на | Ноември 27, 2021


Лупин, одличен разузнавач во МИ6, случајно ја сфатил девојката киднапирана од непознати лица. По спасувањето на девојката, малку знае дека неговиот непријател има план за одмазда за него. Невозможните мисии, возбудувањата, измачуваните ситуации, сите се спакувани во Бегство од терористи: Авантура на Стикмен, подготвени да решите!

Во улогата на Лупин, ќе треба да донесете одлуки за да го спасите премиерот; бегство од озлогласената криминална организација, Црвен череп; избришете ги сите терористи и спасете го светот. Навидум е едноставно да се избере одговорот, но сфатете го погрешно и играта е завршена за вас!

ЛУЖБИ СЦЕНАРИЈА. Различни предизвици и загатки кои чекаат напред, затоа подгответе се да направите мудри избори!
ЕЛЕМЕНТИ НА ИЗНЕНАДУВАЊЕ. Оваа игра е полна со изненадувања. Ако одговорот изгледа премногу очигледен, размисли повторно! Не се залажувајте затоа што можеби не е како што изгледа.
НЕВЕРОЈАТНА ГРАФИКА. Привлечната 2D графика гарантира пријатно искуство во играњето.
ЗАВИСНИЧКА ИГРА. Се грижиме дека не можете да се заситите од овие закачки за мозок. Откако ќе почнете, секогаш ќе се враќате за повеќе.

Без разлика дали сте љубител на загатки, игри со зборови, тривијални игри, мозочни закачки, или само тука да си поминеме убаво, ве опфативме. Помогнете му на Лупин да ги реши сите проблеми и да ја заврши својата мисија.

Преземете и уживајте сега!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *