Меч мајстор: Ragdoll Fight 3D Хитрини&Хак

Од страна на | Декември 31, 2021


Дали сте подготвени за возбудливи битки во Меч мајстор: Ragdoll Fight 3D?

Време е самите да станете господар на мечот на рагдол!

Играта е многу едноставна. Контролирајте ги осумте и летајте со меч за да ги исечете сите непријатели. Најдете го клучот и излезете од лавиринтот.

Вашиот меч може да експлодира буриња ТНТ, крши тули, скрши стакло, се залепи во ѕидови, коцки од виножито, и секако поразете ги непријателите.

Внимавај!
Големите газди во борба можат да се одбранат со сечилата на своите мечеви.
Некои пречки ви го одземаат животот.

КАРАКТЕРИСТИ НА ИГРАТА:
◉ Одлична 3D графика;
◉ Зависна игра;
◉ Разновидност на пречки;
◉ Непријатели достојни за вас;
◉ Едноставни контроли;
◉ Интуитивен интерфејс.

Меч мајстор: Ragdoll Fight 3D е бесплатен за играње! Што чекаш? Преземете побрзо и започнете го вашето патување до славата на херојот со меч од рагдол!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *