Tag Archives: Creepy

Idle Creepy Park Inc. – Хитрини&Хак

Не плашете се од чудовишта 😱! Започнете свој страшен бизнис! Дали сте доволно храбри да влезете во авантуристички парк полн со морничави чудовишта 🤔?Idle Creepy Park Inc. е страшно и возбудливо искуство за сите играчи кои не работат! Истражувањето на опседната хорор куќа со страшни чудовишта дефинитивно не е авантура за секого😮. Мора да… Прочитај повеќе »