Tag Archives: Hills

Челични ридови – Хитрини&Хак

Хилс челик е веројатно најголемата зависност од акциона игра со тенкови базирана на физика! И бесплатно е! Трчајте низ ридовите и разбијте ги непријателите со челик. Соберете плен од вашите паднати непријатели и зајакнете ги вашите возила со најдобрите надградби и специјално оружје што можете да ги најдете. Отклучи new customizable tanks and brawl your… Прочитај повеќе »

Челични ридови 2 – Хитрини&Хак

The addictive and original physics-based tank game Hills of Steel is back with realtime 3vs3 team battles in Hills of Steel 2! The game is free to play. 🕹 ACTIONRace through the hills with your allies and dominate!💗 SOCIALИграјте со пријателите or play to get new friends!🎮 8 ONLINE EVENTS –... Прочитај повеќе »