Tag Archives: Midsomer

Убиства на средини: Зборови, Криминал & Мистериозни Хитрини&Хак

Земете ја вашата лупа и помогнете во решавањето на страшните мистерии за убиство во оваа возбудлива игра со крстозбори! Округот Мидсомер: шармантно место каде колиби, фарми, шумите и потоците создаваат илузија на тишина, спокоен и мирен живот. Сепак, не се залажувајте… Мидсомер е познато опасно место за живеење, со убиство околу секој… Прочитај повеќе »