Tag Archives: Murders

Убиства на средини: Зборови, Криминал & Мистериозни Хитрини&Хак

Земете ја вашата лупа и помогнете во решавањето на страшните мистерии за убиство во оваа возбудлива игра со крстозбори! Округот Мидсомер: шармантно место каде колиби, фарми, шумите и потоците создаваат илузија на тишина, спокоен и мирен живот. Сепак, не се залажувајте… Мидсомер е познато опасно место за живеење, со убиство околу секој… Прочитај повеќе »

Убиства во Будимпешта!: Визуелен роман детективска игра Хитрини&Хак

Дојл, изгубени во планините за време на снежна бура, наоѓа група колеги планинари. На заглавените планинари им се нуди храна и засолниште на голем имот. Но, кога ќе се обидат да заминат, еден од нив излегува мртов. Кој е убиецот?Без разлика кој мислите дека е, ви претстои изненадување! 🔎Доста со… Прочитај повеќе »