Tag Archives: Poor

Сиромашна змија: Можете ли да му помогнете на Хитрини&Хак

Приказната е за изгубена змија која го започнува своето патување за да го пронајде своето семејство со многу добри и интересни работи во ова патување. Во патувањето, ќе играш улога на змија за да крадеш и тролаш се, но внимавај на опасните работи не допирај ги или ќе… Прочитај повеќе »