Tag Archives: Rolling

Скај тркалање топка 3D – Хитрини&Хак

Сакате игри со топка. Придружете се на забавата и тестирајте ја вашата способност да го совладате Sky Rolling Ball 3D! Тоа е брза трка низ безброј непредвидливи пречки и времето истекува! Се тркалаат, ротирај, скок, но не паѓај и не го губи животот! Тоа е предизвикувачки курс во апстрактен свет, но со бескомпромисна физика!Лесно ќе научите… Прочитај повеќе »