Tag Archives: Unicycles

Еднорози на едноцикли – Хитрини&Хак

Претворете ги роговите во мечеви во оваа чудна и слатка борбена игра управувана од физика со виножито, во која се избиваат еднорози. Битка против другите шарени еднорози на многу уникатни нивоа додека балансирате на вашиот сигурен едноцикл. Остри го рогот и подготви се за крваво, митска пресметка на виножито! Карактеристики на играта:• Авантура за еден играч низ мултиверзумот каде нема две нивоа… Прочитај повеќе »