Сонцето: Key of Heaven Cheats&Хак

Од страна на | Јуни 9, 2023

Акциона игра со RPG елементи во суров пост-апокалиптичен свет, свет со радијација, глад и болест. Само неколку луѓе успеаја да преживеат во тој смртоносен напад што ја погоди планетата од вселената, но по кратко време на преживеаните почнала да им се заканува нова катастрофа. И главниот лик, the Chosen of the North-216 Community, ќе мора да се справи со тоа.

Светот на пост-апокалипсата. Стрелец од прво лице за опстанок.

The Sun Key of Heaven: Пост-апокалиптична акција — е стрелец во прво лице со RPG елементи со своја историја, стотици задачи, огромен арсенал на оружје и оклоп, трговија, борбени фракции, мутанти, бандити и провалери. Истражете го светот со огромен број локации, купете го најдоброто оружје од трговците и подобрете го. Ќе ви треба само најдобрата опрема! После се, вашата главна цел е да ја спасите вашата заедница од глад. И нека започне борбата за опстанок!!!

Кратка позадина.

Во годината 2050, сонцето ослободи катастрофален наплив на енергија во вселената, бран на моќ што ќе ја втурне нашата цивилизација во хаос со векови. Иако со години го предвидува научната заедница, нивните предупредувања беа игнорирани од светските лидери кои наместо тоа се расправаа за ситни територијални грижи.

Кога бранот на енергија ја погоди земјата, бура од радиоактивни честички ја прекри атмосферата во смртоносна, канцерогена магла. Маглата неселективно ги уби... младите, стар, богати и сиромашни сите паднаа во еднаква мерка. Поштедени беа само оние кои ги послушаа предупредувањата и се засолниле во напуштени бункери.

Кога нивните резерви на крајот снемаа и овие заедници беа принудени да излезат од нивните засолништа, видоа нов свет на пустош и хаос. Свет во кој цивилизациските закони беа заменети со законот на пиштолот. Малкуте области кои сè уште имаа чиста вода и обработливо земјиште беа под контрола на немилосрдните воени лидери и нивните војски.

Во овој свет ќе се појави воин познат само како Равен. Воин кој ќе го спаси својот народ со свиткување на пустошот по своја волја. Воин кој еден ден ќе стане легенда.

Тоа е предизвик! Светот на апокалипсата или вие?

Почитувани играчи! Оваа игра е многу тешка! If you want to have a rest playing The Sun Key of Heaven: Пост-апокалиптична акција RPG, подобро е да најдете друга игра за пријатно поминување на времето. Зашто во оваа игра тоа е пекол! Од почетокот на проектот, само неколку играчи можеа да преживеат во тешки услови на Пуста земја! Но, ако сепак одлучите да се обидете, не се жалете во коментарите дека умирате од радијација, труење, жед и глад! И не кажувајте дека никој не ве предупредил! Само највнимателните играчи нема да имаат никакви проблеми да преживеат во светот на The Sun: Key of Heaven! Со среќа!!