Сообраќаен полицаец 3D – Хитрини&Хак

Од страна на | Октомври 21, 2021


Во замрсеното подземје на градот, еден полицаец стои сам против опасностите од сообраќајот напред. Одржување на криминалот на заливот, овој офицер е единствениот херој што градот треба да го заштити.

Патролирајте по улиците ноќе, внимателно следејќи ги автомобилите околу вас. Мисли дека си нашол криминалец? Тогаш е време да ги скенирате нивните регистарски таблички и да ги тестирате вашите инстинкти. Не дозволувајте измамниците да се извлечат и да избегаат на автопатот, бркајте ги надолу и повлечете ги пред да биде предоцна.

Правдата чека, во Traffic Cop 3D

Traffic Cop 3D карактеристики:
-Возачи на потера
-Крстарење низ улиците
-Бидете најдобриот полицаец во градот!

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *