Еднорози на едноцикли – Хитрини&Хак

Од страна на | Септември 30, 2021


Претворете ги роговите во мечеви во оваа чудна и слатка борбена игра управувана од физика со виножито, во која се избиваат еднорози. Битка против другите шарени еднорози на многу уникатни нивоа додека балансирате на вашиот сигурен едноцикл. Остри го рогот и подготви се за крваво, митска пресметка на виножито!

Карактеристики на играта:
• Авантура за еден играч низ мултиверзумот каде нема две нивоа.
•Повеќе од 30 -само нивоа, секој со уникатни физички својства кои ги менуваат вашите тактики на еднорог-меч.
• Играјте со вашата омилена Playstation, Xbox, или MFI контролер.
• Виножита! Многу еднорог виножито крв.