Monthly Archives: Nëntori 2020

Gara me buggy në plazh 2 – Apps on Google Play Cheats&Hack

Bashkohuni në Beach Buggy Racing League dhe konkurroni me shoferë dhe makina nga e gjithë bota. Gara nëpër piramidat egjiptiane, kështjella të mbushura me dragoi, rrënojat e anijeve pirate, dhe bio-laboratorë eksperimentalë të alienëve. Mblidhni dhe përmirësoni një arsenal të Powerup-eve argëtuese dhe të çuditshme. Rekrutoni shoferë të rinj, mblidhni një garazh plot me makina dhe vraponi për në majë… Lexo më shumë »