Monthly Archives: Shkurt 2021

PAW Patrol: A Day in Adventure Bay Cheats&Hack

It’s another great day in Adventure Bay with PAW Patrol! Join the pups in “”PAW Patrol: A Day in Adventure Bay!”” – a special adventure where your child practices their daily care routines and goes on rescue missions around Adventure Bay! Your child can team up with Skye, Rocky, Chase, Rubble, Zuma, Marshall, Tracker, dhe… Lexo më shumë »

Merge Airplane 2: Plane & Clicker Tycoon Cheats&Hack

Continuation of Merge Airplanes is here. What do you expect? Cute Plane Merger? Nr, this time you find out on parking apron: advanced, space, cartoon and awesome planes. Become captain and enjoy merge and upgrade all aircrafts. Download merging game and your fly adventure around airport and around world can begin. Gameplay is the same:... Lexo më shumë »

Lugina e Monumenteve – Mashtrime&Hack

In Monument Valley you will manipulate impossible architecture and guide a silent princess through a stunningly beautiful world. Monument Valley is a surreal exploration through fantastical architecture and impossible geometry. Guide the silent princess Ida through mysterious monuments, uncovering hidden paths, unfolding optical illusions and outsmarting the enigmatic Crow People. Ida’s Dream now available. Forgotten… Lexo më shumë »

Neverwinter Nights: Edicioni i Enhanced – Mashtrime&Hack

Neverwinter Nights is a classic Dungeons & Dragons RPG— enhanced for Android! Eksploroni 100+ hours of gameplay including the original campaign, plus six free DLC adventures. Play solo or team up with friends for a grand adventure across the Forgotten Realms. Check out details on the latest update here: https://www.beamdog.com/news/android-patch-nwnee-google-play/ DEVICE RECOMMENDATIONOptimized for TabletsRecommended for… Lexo më shumë »

DIY Pop it Fidget toy! Calm ASMR Game Cheats&Hack

Përshëndetje, RN Gaming studio is here with DIY Pop it Fidget toy! Calm ASMR Game.It contains satisfying calming game anti anxiety sensory fidget toys, bubble pop it and many more.Fidget Toys are making our lives stress less and more calming every day with their ASMR Sounds and Unique ways of fidgeting with them.Try DIY Pop… Lexo më shumë »

Last Ninja: Idle Adventure – Mashtrime&Hack

U nis! Bashkohuni me miliona lojtarë në udhëtimin magjik të ninjave, dhe ndërtoni ekipin më të fortë ninja për të luftuar kundër forcave të liga të errëta. Game features.Ninjas waiting for youOver 100 ninjas with hundreds of unique skillsGorgeous skills bring double thrill and funIdle RPG Send out your ninja squad and your… Lexo më shumë »

Kush është mashtrues ? – Mashtrime&Hack

HoKush është mashtrues? Sfidoni trurin tuaj duke luajtur lojën tonë më të mirë të enigmave me enigma unike dhe inovative. Nuk është e lehtë të fitosh nëse nuk ke një super mendje! Lëreni veten të jeni një detektiv brilant që ndihmon njerëzit të zgjidhin probleme komplekse në Kush është Mashtruesi ynë? Shkarko tani!.🤗🤗 KUSH ISSHT I IMPOSTORI?SystemsSisteme të ndryshme puzzle me Lexo më shumë »