Monthly Archives: Janar 2022

Push Tower – Mashtrime&Hack

Push Tower është një lojë beteje e thjeshtë dhe e lehtë për t'u mësuar me strategji të numrave. Filloni aventurën tuaj në një kullë të vogël në një qytet të vogël dhe përdorni zgjuarsinë tuaj për të zhvilluar luftëra dhe për të luftuar, bastisni dhe pushtoni kështjellat e armikut gjatë rrugës. Shtyni turmat e fuqishme të armiqve nga çdo kat kullë. Nëse ka sukses, ju do… Lexo më shumë »

Poppy Smashers: Koha e frikshme e lojës – Mashtrime&Hack

👾 Welcome to Playtime Co.! 👾 How can you survive in the abandoned toy factory full of blood-thirsty Huggy Wuggy Monsters? Smash and Run! In this breath-taking game, you will experience as a curious player who roams around the factory and collect VHS tapes to solve the mystery of what happened. As you strive to… Lexo më shumë »

Dekor i hapësirës : Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave!👩‍🎨&Hack

Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave! , Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave!👩‍🎨 ! Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave!👩‍🎨 , Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave!👩‍🎨 , Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave!👩‍🎨 !Mirë se vini të dizajnoni jahtin tuaj luksoz të ëndrrave! Lexo më shumë »

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy – Mashtrime&Hack

Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy: Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy. Bëhuni gati të përjetoni një histori të vërtetë të frikshme zgjedhjeje në Burgun Poppy Lexo më shumë »

Lojë Huggy: 456 Mbijetesa – Mashtrime&Hack

Nuk mund të imagjinoni dy lojëra super të lezetshme dhe horror në një titull ❓❓❓ Octopus Challenge 🦑 VS Poppy Playzone 👿 Më besoni 😉 Kjo lojë do të jetë përgjigja më e mirë për pyetjen tuaj Huggy Game: 456 Mbijetesa vazhdon Kapitulli 2 – Ik nga Fabrika e Kallamarëve, Huggy Squad tani nuk ka ku të shkojë, por ka… Lexo më shumë »

Yu-Gi-Oh! Master Duel – Mashtrime&Hack

An authenticYu-Gi-Oh!” digital card game! A definitive edition of a competitive card game that has been evolving for over 20 vjet!Dueling at its highest level awaits you! Are you ready to enter the ultimate battle? ーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーーー [RRETH “Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL”]A digital card game of the popularYu-Gi-Oh! TCG,” even available offline!Fast-paced Duels with an… Lexo më shumë »