Monthly Archives: Shkurt 2022

Kapitulli Poppy Playtime 1 – Mashtrime&Hack

Ju duhet të qëndroni gjallë në këtë aventurë horror/puzzle. Mundohuni t'i mbijetoni lodrave hakmarrëse që ju presin në fabrikën e braktisur të lodrave. Use your GrabPack to hack electrical circuits or nab anything from afar. Eksploroni objektin misterioz… dhe mos u kapni. Welcome to Playtime Co.!Playtime Co. was once the king of the toy manufacturing… Lexo më shumë »

Car games flying car driving Cheats&Hack

Car games with physics. Drive cars to check safety.Destructions games vs hole with lava and water. Speedometer games in bridge race.Car games on road without a driver. Driving simulator games.Use classic cars, van and even modern cars.Ride on bridge above river water. Fly above holes and dodge lava.Extreme car stunts for master.Offroad games for car… Lexo më shumë »

DOP: Brain Delete Puzzle – Mashtrime&Hack

😮😮😮 Do you think you’re smart? Then play and enjoy this crazy DOP: Brain Delete Puzzle game now!!!Download this popular brainwash game, use your logic and IQ to solve these fun and attractive puzzles.You will experience all the funny story stories of FNF Music Battle, Lojë kallamar, Huggy Poppy Playtime, Freddy Five Nights, dhe me shume!... Lexo më shumë »

FNF Rap Battle Funkin Beat Mod Cheats&Hack

Çdo natë të premte, kur keni gjithmonë një ëndërr të madhe për një betejë fantastike muzikore Funkin, come find us in FNF Rap Battle Funkin Beat Mod! ️🎵 Na lejoni të përmbushim ëndrrën tuaj me këtë lojë fantastike muzikore. Try your best to beat enemies in the rap battle and hap all amazing FNF songs. Lojëra të shumta… Lexo më shumë »

Idle Iron Knight – Mashtrime&Hack

[Karakteristikat e lojës]– Idle RPG with 2.5D Graphics– 8 high quality maps and 67 unique monstersVarious character growth progress and more than 80 unique gearsCompanion feature with 24 unique fellows and petsAutomatic resource generation system: Bounty and Offline GoldGenerous achievement system and unique titles that rewards player’s progressVarious play modes… Lexo më shumë »