Monthly Archives: marsh 2022

Happy Corn – Mashtrime&Hack

Happy Corn has never been so satisfying and breathtaking.Enjoy the destruction now!In this fast-moving and enormously fun casual platform game the aim is to slice corn, but watch out the obstacles!Kontroll i lehtë!Cutting corn and become cutting master! Happy Corn has never been so satisfying and breathtaking. Enjoy the destruction now!In this fast-moving and enormously fun… Lexo më shumë »

Convenience Stories – Mashtrime&Hack

Are you ready to redefine convenience? Step into the shoes of a convenience store manager in this charming business sim. Arrange and customize the store using a wide variety of products – karamele, drinks, even hot meals. Zgjedhja është e juaja! Add a news stand to sell the latest magazines, comic books, dhe me shume. Just… Lexo më shumë »

Stack Ball 3D – Mashtrime&Hack

This is the new FREE FUNNY stack smash game!When Tapping Action Continuously Happened, Smash Ball changed into Fire Ball. Veçori:♣ Crazy speed.♣ Smooth and simple control!♣ Support multiple languages!♣ Many exciting and unique balls!♣ more than a thousand interesting levels!♣ Gorgeous effect! A fun and addictive game, come and join in the fun!Immerse yourself in… Lexo më shumë »

Tamashi : Rise of Yokai Cheats&Hack

Login to get Tamashi: Flor and The Exclusive Title Demon Slayer. Lëreni Flor të jetë me ju në këtë aventurë epike! Tamashi: Rise of Yokai is anime-style 3D MMOARPG, where you can cross path and fight side-by-side with all kinds of yokai and guardian spirits called Tamashi. Loja ofron një përvojë gjithëpërfshirëse për t'u bërë një demon… Lexo më shumë »

Pusher ALL – Mashtrime&Hack

Vendosni token në kohën e duhur dhe merrni më shumë, dhe filloni aventurën tuaj tani Sa më shumë të luani lojëra, aq më shumë shenjë mund të fitoni! Rritni mbledhjen e shenjave duke përdorur fuqizues me veçori të veçanta, ngrini muret e shenjave, përshpejtoni shtytësin e shenjave me fat, hedh një bombë, dhe mbledh të gjitha koleksionet! Shikoni… Lexo më shumë »

Brave Soul: Frozen Dungeon – Mashtrime&Hack

Brave Soul: Frozen Dungeon launches on March 29, 2022!Facebook:https://www.facebook.com/unlockgame.ayjt It’s a time when the Dark Titan has mastered the evil power of the void and with it, he commanded countless demons to invade the continent of humans. Against the backdrop of such a chaotic world, ju filloni një udhëtim për të ndjekur fatin tuaj. Along the… Lexo më shumë »