456 Mbijetesa e Artizanatit – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 25, 2021


Nëse keni luajtur ndonjëherë lojën më të mirë të famshme falas 2021 – Blocky Craft dhe lojëra mbijetese, ju nuk do të jeni në gjendje ta shpërfillni këtë modalitet të ri të lojës. Mënyra e mbijetesës – modaliteti i ri më i interesuar dhe i pritur i lojës në block craft 3D. Kjo lojë është një kombinim i një loje mbijetese, sfidë biskotash, dhe blloqe artizanale 3d.
Në këtë lojë, ju jeni lojtar 456 dhe ju duhet të kapërceni më shumë se 400 lojtarët e tjerë për t'u bërë i vetmi fitues. Craft Survival ka shumë lojëra luftarake 3D si drita jeshile me dritë të kuqe, shkrep letre gërshërë gjuaj, gur i çmuar, dhe karamele. Sfida e mbijetesës së lojës së oktapodit zhvillohet në shesh lojërash në botën Mini Craft.

Me lojën me dritë jeshile të kuqe dritë, misioni juaj kryhet sa më shpejt që të jetë e mundur para se të përfundojë koha. Gërshërë letre shkëmb gjuaj, karamele, dhe guri i çmuar është një sfidë individuale. Këto lojëra kërkojnë aftësitë tuaja, inteligjencës, dhe shpejtësia. Ju definitivisht nuk mund të injoroni nivelin e thikës – një lojë luftarake për mbijetesë.
Kjo lojë e mbijetesës së artizanatit mini bllok do të kënaqë pasionin tuaj për sfidat e vështira, si dhe stimuloni imagjinatën dhe kreativitetin tuaj. Për më tepër, është gjithashtu loja më e mirë falas 2021.
Gati për të aventuruar në botën e artizanatit të bllokut për mbijetesë? Shkarko 456 mbijetesa e artizanatit tani!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *