Tenis tavoline e betejës – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 28, 2021


Përshkrimi i përmbajtjes:
Kjo është një përballje mes kampionit dhe kampionit, dhe gara e ashpër e pingpongut është gati të fillojë.
Ju jeni një lojtar i shkëlqyer ping-pong dhe tashmë keni hyrë në turneun e ping-pongut.
Këtu,në këtë vend,ju do të luani dhe do të luftoni me lojtarë të tjerë të shkëlqyer të pingpongut.
Gara miraton sistemin e nokautit, dhe ka një përballje në çift. Duke hyrë kështu në gjysmëfinale, pasuar nga finalet.
Ju do të konkurroni me kundërshtarin tuaj në skenën ndërkombëtare dhe do të vendosni kampionin përfundimtar.
Nëse fitoni, do të jesh plot nder, përndryshe duhet të largohesh me keqardhje.
Ejani dhe shkarkoni këtë lojë dhe ngrini trofeun tuaj!

Metodat e lojës:
Prekni ekranin me gishta për të përdorur raketën e ping-pongut, rrëshqitni ekranin për të filluar aftësitë.
Rrëshqitni shpejt për të përfunduar goditjen tuaj dhe për të befasuar kundërshtarin tuaj.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *