Bisha & Enigma: Zgjimi – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 21, 2021


Në 2038, efekti baticës i diellit në Tokë ndryshoi papritur. Forcat e baticës gjithnjë në rritje krijuan çarje të thella në koren e Tokës që çojnë në thelbin e saj, duke zbuluar sekrete që nuk kishin për qëllim të arrinin dritën e ditës…

Përbindëshat filluan të derdheshin nga toka. Panik, frikë, dhe hija e vdekjes përfshiu gjithë planetin. Çdo vend u bashkua dhe ndërmori sulme të përbashkëta kundër këtij kërcënimi të ri, por raca njerëzore dukej e pafuqishme kundër valëve të pafundme të tërbuara të përbindëshave.

Në orën e fundit të njerëzimit, një ulërimë e thellë dhe e fuqishme vjen nga askund, tronditëse si burrat ashtu edhe përbindëshat. A është zgjuar vërtet bisha legjendare?

Misteret ju presin për të zbuluar!

–Karakteristikat–

STRATEGJIA + NDESHJA-3
– Zgjidh enigmat për të mposhtur përbindëshat.
– Armatosuni me strategji dhe taktika.
– Një kombinim i një loje lufte taktike dhe një lojë puzzle rastësore.

NDËRTESA BAZË
– Ndërtoni bazën tuaj ushtarake dhe rekrutoni heronj.
– Trajnoni kafshë gjigante për të rritur fuqinë tuaj.
– Ngrini një ushtri të fuqishme dhe luftoni së bashku me kafshët tuaja.

HEROJ TË FRISHËM
– Rekrutoni heronj dhe ndërtoni një skuadër elitash për eksplorim.
– Heronjtë janë pasuri të vlefshme për t'ju ndihmuar me luftën përpara.

LUFTA E ALEANCËS
– Luftoni së bashku me aleatët tuaj. Bisedoni me miq nga e gjithë bota!
– Ndihma e aleancave mund të përshpejtojë ndërtimin e bazës suaj.
– Mblidhni aleatë për të mposhtur armiqtë.
– Aleancat e dobëta janë pre e të fortëve. Do të luftosh apo do të dorëzohesh?

Na ndiqni në Facebook për të qëndruar të përditësuar me lajmet dhe ngjarjet tona më të fundit! https://www.facebook.com/BeastsPuzzles

Shënime
Bisha & Puzzles is a free-to-play mobile game with in-app purchases. Sipas kushteve të përdorimit dhe politikës së privatësisë, ky aplikacion nuk është i destinuar për përdorim nga përdoruesit nën moshën 12. Kërkohet një pajisje me qasje në internet.

Ndihmë
A keni nevojë për ndihmë? Ne ofrojmë ndihmë për çdo problem që lidhet me lojën! Mos ngurroni të na kontaktoni përmes ndërtesës së Qendrës së Klientit në lojë ose na kontaktoni nëpërmjet:
Facebook: @Beastspuzzles
Mosmarrëveshje: https://mosmarrëveshje.gg/WERBgnuXJS
Email: beastspuzzles2031@gmail.com

Politika e privatësisë: http://static-sites.allstarunion.com/privacy.html

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *