Heronjtë e Bit: 8-Cheats Bit Pixel Quest&Hack

Nga | Nëntori 23, 2021


Bit Heroes kap atë hijeshi dhe nostalgji të RPG-ve tuaj të preferuar!

Eksploroni dhe luftoni rrugën tuaj përmes një bote të gjerë të hapur të frymëzuar nga 8-bitët tuaj të preferuar & 16-heronj dhe përbindësha të birucave.

Mblidhni & krijoni pjesë të pafundme të plaçkës nga eksplorimi i birucave për të rritur fuqinë tuaj dhe për të ndërtuar ekipin tuaj duke kapur përbindësha dhe heronj për të luftuar në anën tuaj në shkollën e vjetër, luftim i bazuar në kthesa. Provoni se jeni heronjtë më të fuqishëm në tokë duke shtypur betejat në arenën PvP, duke përfunduar me sukses bastisjet në birucë, dhe duke krijuar repartin më të fuqishëm për të marrë në betejë në anën tuaj!

Karakteristikat kryesore:
*Aventurë retro zvarritëse në birucë!
*Një statujë në qytetin kryesor të lojtarit më të mirë global PvP!
*Nivele të krijuara rastësisht, birucat dhe bastisjet.
*Mijëra pjesë të plaçkës përzihen dhe përputhen për t'u përmirësuar, zeje, dhe riciklojnë.
*Kapni dhe evoluoni qindra krijesa, monstra & shefa të fuqishëm për të luftuar në anën tuaj!
*Pajisni kafshët shtëpiake fantastike si pica lundruese, njëbrirësh të vegjël, dhe me shume!
*Bashkohuni me miqtë / repartin për të trajtuar birucat jashtëzakonisht të vështira për të gjetur thesar të madh!
*Level up your guild to hap a special shop with powerful bonuses.
*Ndani histori dhe shkëmbeni strategji me World and Guild Chat.
*Kolona zanore origjinale e chiptunes që tingëllon sikur është shkëputur drejtpërdrejt nga një fishek NES.

JU LUTEM KUJDES: Bit Heroes është falas për të luajtur, por disa artikuj shtesë të lojës mund të blihen për para të vërteta. Mund të çaktivizoni blerjet përmes aplikacionit në cilësimet e pajisjes tuaj.

Kërkohet një lidhje rrjeti për të luajtur.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *