Tulla Breaker Quest – Mashtrime&Hack

Nga | Dhjetor 3, 2023

Si të luani
– Topi fluturon kudo ku keni prekur.
– Pastroni fazat duke hequr tullat në tabelë.
– Thyeni tullat dhe mos i lini kurrë të godasin fundin.
– Gjeni pozicionet dhe këndet më të mira për të goditur çdo tullë.

Veçori
– Lirë për të luajtur
– Tonelata të fazave
– Lloje të ndryshme topash
– Lehtë për të luajtur, Sistemi më i thjeshtë i lojës, Projektuar për një lojë në dorë.
– Jashtë linje (pa lidhje interneti) loja e mbështetur
– Mbështetet me shumë lojëra
– Pajisja tabletë e mbështetur
– Arritje & tabela drejtuese e mbështetur

Faqja kryesore:
https://play.google.com/store/apps/dev?id=4864673505117639552

Facebook:
https://www.facebook.com/mobilixplayen

YouTube :
https://www.youtube.com/user/mobirix1