Bubble Breaker-Aim To Win – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 29, 2021


E bukur! You’ve found an addictive classic bubble lojë me qitje.
《Bubble Breaker-Aim To Win》 është një lojë që mund të eliminojë shpejt shqetësimet tuaja. Hapni të gjitha topat shumëngjyrëshe dhe goditni objektivin për të përfunduar nivelin! Lehtë për t'u luajtur, por e vështirë për t'u zotëruar. Pushtoni qindra nivele për të marrë hak për talentin tuaj. Stili freskues dhe modaliteti i lojës rastësore. Bashkohuni me ne dhe kaloni një kohë të mirë relaksuese!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *