Kujdestarët e Kartave: Ndërtimi i kuvertës Roguelike Card Loja Hipur&Hack

Nga | Shtator 29, 2021
Card Guardians është një lojë RPG për ndërtimin e kuvertës roguelike ku çdo vendim dhe kartë mund të kthejë valën në një betejë. Pushtoni kartat e reja, ndërtoni kuvertë të reja, dhe luftoni shumë të ndryshme, armiq gjithnjë e më të fuqishëm. Eksploroni një botë roguelike të quajtur Valentia, ku Ruajtësit ruajtën paqen për mijëra vjet derisa erdhi Dita e Kaosit. Taskshtë detyra juaj si Hero të rivendosni ekuilibrin dhe paqen në Valentia duke mposhtur të gjithë armiqtë tuaj, ditë e natë derisa mbretëritë e saj të jenë përsëri të sigurta!

Pikat kryesore të një loje të ndërtimit të kuvertës

– Ndërtoni kuvertën tuaj të kartave me strategji të ndryshme sulmi dhe mbrojtjeje për t'i dërguar armiqtë tuaj përsëri në birucat e Kaosit nga vijnë.

– Udhëtoni nëpër disa mbretëri që kërkojnë të rivendosin paqen në një botë lojërash aventuriere RPG roguelike të kombinuara me një përballje të mirë. lojë e keqe e kartës së luftës.

– Provoni strategji të ndryshme për një të re, lojë emocionuese e ndërtimit të kuvertës ku çdo lëvizje mund të vendosë baticat e një beteje.

– Përmirësoni kuvertën tuaj, provoni fuqi të reja, dhe bëhuni Hero në një Lojëra Aventure RPG Roguelike.

DHE E FUNDIT POR JO E VETME

A jeni lodhur duke vrarë gropën dhe duke gërmuar birucat gjatë gjithë ditës dhe gjithë natës? Provoni lojën tonë! Zhvilloni një strategji të mirë dhe vritni armiqtë për t’i bërë netët dhe ditët e Valentia -s përsëri paqësore.

Ju lutemi vini re! Kjo lojë e ndërtimit të kuvertës është falas për tu luajtur, por përmban artikuj që mund të blihen për para të vërteta. Disa veçori dhe ekstra të përmendura në përshkrimin e Card Guardians: Deck Building Roguelike Card Card gjithashtu mund të duhet të blihet për para të vërteta.