Shpues shpelle – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 23, 2021


Cave Driller është një lloj i ri i një loje simulimi boshe.
Ndryshe nga lojërat e tjera të papunë me klikues, Shpuesja e shpellës nuk kërkon prekje të shpeshtë, kështu njësitë do të minojnë automatikisht pa klikuar dhe prekur, dhe stërvitjet do të gërmojnë tokën për të zgjeruar timen.
Punësoni dhe forconi menaxherë të rëndësishëm me aftësi të veçanta, të tilla si zbrazja e depove, riparimin e minave të thyera, dhe rritja e efikasitetit të njësive për të minuar më shpejt mineralet.
Jo vetëm minierat në tokë, por gjithashtu zgjeroni dhe ndërtoni minierën për të marrë minerale unike në planetë të tjerë duke eksploruar hapësirën.
E veçantë dhe e vlefshme 23 llojet e mineraleve mund të përftohen sa më thellë të jetë miniera.
Arritni menaxherin më të mirë të minierës për të përmbushur ëndrrën e miliarderit duke forcuar njësitë, dhe pajisje për të fituar më shumë.

[Veçori e lojës]
– Gërmimi automatik i minierës dhe nxjerrja e mineraleve edhe nëse lihet pa mbikëqyrje pa operacion të veçantë
– Eksploroni dhe zhvilloni Merkurin, Venusi, Mars, Jupiteri, Saturni, Urani, dhe Neptuni
– Minierat totale 23 llojet e mineraleve si zirkon, smeraldi, kobalt, dhe iridiumi
– Ka pajisje të ndryshme gërmimi si turbo, stuhi, super, dhe Thor
– Pajisjet e ndryshme të minierave janë në dispozicion si tehu, thua, dhe shkatërrues
– Pajisjet e ndryshme të ashensorit janë të disponueshme si p.sh, rrufeja, dhe deformoj
– Pajisjet e ndryshme të magazinimit të automjeteve janë të disponueshme si p.sh. forca të blinduara, i shpuar, dhe jumbo
– Sistemi i menaxherit që ndihmon funksionimin e minierës të bëhet më i përshtatshëm
– Një sistem i konvertimit të burimeve që është në gjendje të riciklojë burime për të forcuar aftësi të ndryshme
– Misione të ndryshme surprizë si mbyllja e minierës, arke thesari, meteorit, dhe zbulimi i venës minerale
– Sistemi i lajmeve që ofron efekte tërheqëse dhe de-buff në kohë reale
– Ofroi dhjetëra misione të ndryshme
– Ofroi bonuse të ndryshme si mini-lojëra dhe eksplorim hapësinor
– Mbështetur 16 gjuhët
– Arritjet e mbështetura dhe tabelat e drejtuesve
– Pajisjet e mbështetura të tabletave

Faqja kryesore :
https://play.google.com/store/apps/dev?id=4864673505117639552

Facebook :
https://www.facebook.com/mobilixplayen

YouTube :
https://www.youtube.com/user/mobirix1

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *