Rretho Relaksohuni: Mashtrime ditore të misterit të artit&Hack

Nga | Nëntori 28, 2021


Enigma e bllokut "Circle Relax" ofron një enigmë klasike rrëshqitëse të thjeshtë dhe tërheqëse. Prekni ose rrëshqitni pllakat për të zgjidhur enigmën. Luaj duke përdorur fotografinë e bukur të ndërtuar në ishullin tropikal, ose krijoni enigma të pakufizuara. Sa shpejt mund ta përfundoni lojën?

Karakteristikat e rrethit të relaksimit:
• Kohëmatësi i lojës dhe lëviz statistikat e numëruesit për të matur përparimin e aftësive.
• Galeria falas e enigmave përditësohet çdo ditë!
• Me shume se 1000 enigma të bukura me definicion të lartë!
• Paketa të reja enigmash me vepra unike të piktorëve!
• Funksioni i pauzës në lojë.
• Shumë nivele vështirësish.
• Punoni në më shumë se një enigmë në të njëjtën kohë dhe shikoni përparimin tuaj!
• Shikoni paraprakisht figurën e përfunduar të artit për t'ju ndihmuar ta zgjidhni atë!
• Pllakat rrëshqasin pa probleme dhe shpejt në vend.
• Modaliteti i rrotullimit për profesionistët e vërtetë të puzzle-ve! Lëvizni pjesët në grupe!
• Koleksion i shkëlqyer muzikor: zgjidhni shoqërimin e duhur muzikor që i përshtatet disponimit tuaj!
• Kontrollet e thjeshta e bëjnë të lehtë zgjidhjen e enigmave!

Dhe ka më shumë veçori për të zbuluar! Mund të krijoni lehtësisht një enigmë unike të personalizuar! Plus, mund të zgjidhni melodinë që ju pëlqen më shumë nga koleksioni i muzikës në lojë për të shoqëruar relaksimin tuaj, sesione fotografish artistike që lehtësojnë stresin!
Në Circle Relax ju mund të udhëtoni në të gjithë globin, shikoni peizazhe madhështore, përjetoni stinët e vitit dhe mrekullitë e botës, të gjitha nga paqja dhe qetësia e shtëpisë tuaj.
Ne kemi krijuar këtë aplikacion për ju për të bërë të mundur që të luani lojën tuaj të preferuar kudo dhe në çdo kohë. Ai simulon plotësisht enigmat e vërteta pa bashkim pjesësh figure dhe, në të njëjtën kohë, aplikacioni përdor të gjitha avantazhet e tij për ta bërë lojën e lojës tuaj të preferuar sa më të përshtatshme që ka qenë ndonjëherë e mundur.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *