Lojë artizanale me litar lulekuqe – Mashtrime&Hack

Nga | Janar 14, 2022


Lojë Craft Poppy Rope Game është një lojë epike luftarake me gangsterët e personit të tretë të botës së hapur dhe super heronjve me lulekuqe me gjithçka që dëshironi & të gjitha tiparet që mund të kërkoni në botën e artizanatit.

Qyteti juaj i Artizanatit është nën sulm nga zombie të rrezikshme dhe të zemëruar. Dëshironi të jeni super heroi i Craft Poppy që dëshiron bota dhe shpëtoni qytetin duke përdorur shqisat tuaja craftee dhe fuqitë e vërteta superhero.

Ndiqni, ndiqni dhe vrisni zombitë e çmendur duke përdorur litarin tuaj duke u ngjitur dhe duke lëkundur superfuqinë.

Jetoni karakterin e superheroit më të mrekullueshëm dhe më të fuqishëm duke luajtur këtë lojë artizanale të heroit me litar lulekuqe sepse në këtë lojë luftarake të mbushur me aksion "Craft Game", karakteri juaj zotëron shumë superfuqi të mëdha si forca mbinjerëzore dhe aftësia për t'u ngjitur dhe ngjitur në mure dhe ndërtesa. Gjuaj me revole në internet dhe lëkunde nga rrjetat ngjitëse, Ndjenja e veçantë merimange e këtij njeriu hero me lulëkuqe artizanale me litar paralajmëron për rrezikun që vjen menjëherë. Heroi i Poppy Rope ka një super litar të mahnitshëm që është një armë e rëndësishme e këtij personazhi superhero. Ky njeri hero artizanal me litar lulekuqe ka aftësinë të lëvizë nëpër qytet.

Karakteristikat e heroit të litarit të lulekuqes:
Përvoja më e mirë e ngjitjes/lëkundjes me litar Poppy që mund të merrni
Përvojë e mrekullueshme e veprimit të super heroit
Super Fuqitë Cool me veprimin më të mirë
xhironi Super Laser nga Sytë
Efekti Super Smash Jump
Grusht i fuqishëm Super Fuqi
Vrapimi i shkatërrimit të Super Sprint
Vrisni zombitë e zemëruar dhe shpëtoni qytetin artizanal

Të gjitha tiparet e mësipërme me grafikë më të mirë me cilësi të lartë dhe kontrolle të qetë të luftimit, zhytje, vrapimi, dhe lëkundje.

I bllokuar tani!

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *