Shtëpia e përbindëshave të babait – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 26, 2021


Ai tregon historinë e Carlos’ udhëtim pasi ai merr një telefonatë shqetësimi nga babai i tij, duke iu lutur që të kthehej në shtëpinë e tij të vjetër dhe të shpëtonte babanë e tij.
Ndërsa ai vazhdon të eksplorojë shtëpinë, Carlos ndeshet me shumë të frikshme, por edhe "të lezetshme".’ monstra. Ndërsa zgjidh enigmat para tij, ai i afrohet gjithnjë e më shumë së vërtetës…
Frojdi tha dikur: “Dashuria dhe puna, punë dhe dashuri…kjo është gjithçka që ekziston.”
Por ç'të themi për dhimbjen, betejat që lindin
kur jemi të detyruar të zgjedhim midis ambicieve dhe dashurisë sonë?
Në trajtimin e enigmave të tilla, ne të gjithë ka të ngjarë të kemi lënduar ata që i kemi më të dashur për ne.
Sepse është shpesh në errësirë ​​që ne ndihemi më të sigurt.
Me shtëpinë e përbindëshave të babait, Dëshiroj t'u siguroj atyre llojeve të kujtimeve tronditëse një shans për shëlbim.
Unë ua dedikoj shkencëtarëve, për ëndrrat e mia të fëmijërisë;
për ata që dua, dhe tek kujtimet e zbehura.
Shpresoj që brenda jush të gjeni përgjigjet më të mëdha, qofshin ata për dashurinë tuaj, për shkencën, apo ëndrrat.

[Gameplay]
Një telefonatë e papritur në thellësi të natës ju bën të ktheheni në një shtëpi që nuk e keni vizituar për shumë një vit. Ju duhet të zbuloni enigmat njëra pas tjetrës: për të gjetur nga brenda skenat e ndërthurura me kujtime dhe për të arritur deri në fund të sekretit të babait tuaj.
Zgjedhja nëse do ta shpengoni apo do t'i jepni fund kësaj historie të trishtuar qëndron në duart tuaja.

[Karakteristikat]
Në vend që të shkoni drejt ngjyrave të ndritshme dhe të gjalla, Unë kam zgjedhur një stil arti bardh e zi. Rrëfimi i fragmentuar, enigma të shumta, dhe dizajnet delikate të tingullit krijojnë një përvojë gjithëpërfshirëse ku ju si lojtar mund të ndjeni vërtet uljet dhe ngritjet e emocioneve të protagonistit. Vazhdoni të zbuloni historinë ndërsa grumbulloni më shumë artikuj…

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *