Gara e Vallëzimit – Mashtrime&Hack

Nga | Shtator 30, 2021
Dëshironi të shijoni muzikë, por mënyra e vjetër është shumë e mërzitshme? Bashkohuni me ne në Dancing Race, një lojë mahnitëse argëtuese e modës së ecjes!

Herën e parë që mund të shijoni një shëtitje me taka të larta me muzikë. Vetëm në garën e vallëzimit!

Mblidhni sa më shumë taka të larta në pistën e çuditshme për t'u bërë një mbretëreshë e lojës me taka të larta. Bej kujdes! Ju do të jeni të varur nga kjo lojë mahnitëse dhe interesante me taka të larta. Sa më të larta të jenë takat tuaja, aq më shumë shanse keni për të arritur në podium. Timeshtë koha për t'u paraqitur para turmës që kishte thembra të përsosura!!

👠 Si të luani:
Mbajeni dhe tërhiqeni për të mbledhur sa më shumë thembra që mundeni. Mendoni se është e lehtë? Ju dëshironi. Sa më shumë të kapërceni nivelet, aq më e vështirë do të jetë loja. Muret të hidhen, binarët në çati ku duhet të hapësh këmbët dhe të rrëshqitësh – kjo është vetëm gjysma e botës së mahnitshme që ju pret.

Features Karakteristikat e lojës:
– Personazhe të ndryshëm, këpucë, taka të larta
– Trendet e këngëve popullore në përputhje me temën e bukur
– Nivele të shumta të vështirësisë në rritje me historitë e tyre
– Cilësi e lartë dhe zhanre të ndryshme muzikore të cilat i përshtaten shijeve të ndryshme muzikore.

A jeni gati për t'u bashkuar me këtë pistë muzikore epike? Shkarkoni tani për të parë se çfarë ka ndodhur me të vërtetë!