Zhvendos Master, Puzzle truri – Mashtrime&Hack

Nga | Nëntori 19, 2021


A dini si t'i zhvendosni gjërat? A dini si të zhvendosni një pjesë – A e dini se si të zhvendoseni në lojëra puzzle? Lejo shkarkimin e enigmës së zhvendosur – zhvendosni një pjesë për të përjetuar një sërë veçorish dinake thjesht duke zhvendosur. Loja jonë zhvendosje ju sjell një buzëqeshje, ju ndihmon të relaksoheni, lidhet me miqtë, meqe ra fjala, për ta zhvendosur atë në lojë. Thjesht zhvendoseni, ju do të merrni gjithçka që kemi renditur më lart.

Si të luani enigmën e zhvendosjes: zhvendos një pjesë?

Mirë, në fillim nuk duket e vështirë: ju merrni një gjysmë fotografie përpara. Ju duhet të kuptoni se çfarë është dhe më pas të zhvendosni linjat në gjysmën e dytë. Por këtu është kapja: ju mund të përdorni vetëm një rresht për ta përfunduar atë! Mendoni se mund ta përballoni?

Tipar i veçantë i lojës zhvendosëse – zhvendos një pjesë është përdorimi i AI për të gjetur format që zhvendosni dhe zhvendosni linjat. Mendoni dhe thjesht zhvendoseni atë që të përputhet me përgjigjet.

Kush e dinte se mbushja e boshllëqeve mund të ishte shumë argëtuese?

Lojë unike ju sjell një kombinim dinak të lojërave logjike të enigmës dhe lojërave të zhvendosura
Argëtim dhe edukim për të gjitha moshat- zgjeroni këndvështrimin tuaj të përgjithshëm me gjëegjëza të ndryshme.
Lojë e qetë dhe problematike
Gishti juaj është laps- zhvendosni tretësirën
Foto të papritura dhe plot humor do t'ju bëjnë ditën
stili i lojës me enigmë të zhvendosur do të shtyjë imagjinatën dhe kreativitetin tuaj
Zgjidh ton enigmash
Mos u shqetësoni për të qenë perfekt
Foto me vlerë 1000 fjalët

Duke kërkuar për një lojë origjinale dhe argëtuese për zgjidhjen e enigmave që është vërtet sfiduese dhe shpërblen të menduarit anësor, por nuk do t'ju bëjë të hidhni telefonin tuaj nëpër dhomë me zhgënjim? Zhvendos një pjesë do të përkulë trurin tuaj, testoni aftësitë tuaja të zhvendosjes, dhe jepini logjikës tuaj një stërvitje të vërtetë pa ju çmendur kurrë.

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *