Empire Defender TD: Kulla e Mbrojtjes Strategjia Loja TD Cheats&Hack

Nga | Shtator 30, 2021


Ju jeni një mjeshtër i aftë në lojëra strategjike? Lulëzoni në taktikat tuaja të mençura dhe luftoni kundërshtarët e frikshëm. Drejtoni heronjtë tuaj të fuqishëm dhe mbroni kufijtë e mbretërisë tuaj nga errësira!

Hyni në lojën strategjike me miliona lojtarë në një betejë të pafund në të gjithë botën për të fituar fitoren dhe famën.
Nëse jeni një tifoz i vërtetë i Fantasy Tower Defense, kjo lojë strategjike TD Offline nuk mund të humbasë! Do të habiteni nga grafika e mrekullueshme dhe loja mbresëlënëse e lojës.

Qëllimi juaj në këtë lojë strategjike është të ndërtoni planin tuaj për të mbrojtur fronin tuaj dhe për të zhdukur pushtuesit, kthimin e paqes në mbretërinë tuaj. Jo vetëm që kjo kap karakteristikat më tërheqëse të një loje TD, por gjithashtu ka shumë veçori të reja që ju bëjnë të luani me orë të tëra!

TIPARET E LOJS
Një mbrojtje epike kullë që është tërheqëse, argëtuese dhe falas! Ne e quajmë atë Battle TD (btd).
Mode Mënyra jashtë linje që mund të luani kudo në çdo kohë.
Graphics Grafikë me cilësi të lartë sesa shumica e lojërave të tjera të mbrojtjes dhe strategjisë.
▶ Merrni parasysh të gjithë fuqinë në dorën tuaj, mësoni me kujdes për armikun tuaj që të ketë strategjinë dhe taktikat më të përshtatshme. Ndërtoni mbrojtjen tuaj më të mirë dhe arrini fitore të lavdishme!
▶ 120+ harta dhe nivele që janë sfiduese dhe interesante në një lojë strategjike.
▶ 4 llojet e Kullave të Mbrojtjes me funksione dhe forca të ndryshme, ejani së bashku me 5 opsionet e azhurnueshme. Shigjetar, Magjistar, Luftëtar, Dragoit, Golem,..e gjitha eshte e jotja.
▶ 11 Heronj me fuqi dhe aftësi të ndryshme. Zgjidhni heronjtë tuaj për të udhëhequr btd 6 luftë dhe nxitojnë një hakmarrje. Humbja ose mposhtja, varet nga ju!
▶ 10+ llojet e Runes unike që ndihmojnë në forcimin e heronjve tuaj në mënyrë që ata të largojnë çdo bos dhe pushtues të egër.
▶ 30+ llojet e armiqve me aftësitë e tyre të liga. Mos i nënvlerësoni minionët, ose ata do të shkatërrojnë kështjellën tuaj!
Fight Lufta intensive e shefit në këtë strategji varësie dhe lojëra të mbrojtjes nga kulla dhe mbrojtje të fushës që nuk mund t'i shihni kurrë në asnjë lojë tjetër falas td!
▶ 5 Fuqizimet – shpëtimtarët e vërtetë në momentet më të vështira të mbrojtjes.
Më shumë se 100 arritjet në këtë lojë – presin që mbrojtësi më i fuqishëm të pushtojë!
Ourn Turne Konkurrues: Le të shohim se kush është mbrojtësi më i mirë në kampionatin botëror, Sfida e Pafund!

Ngrini kokën dhe nxitoni të mbroni kështjellën dhe mbretërinë tuaj nga armiqtë e këqij. Bëhuni gati për betejat më epike td 6 të të gjitha kohërave.
Ne po presim që ju të kërkoni titullin Mbrojtësi më i mirë ndonjëherë!

Na kontaktoni për mbështetje dhe informacion të mëtejshëm në lidhje me Empire Warriors TD:
– E-mail: empiredefender@zitga.com.vn
– Fanpage Zyrtare: https://www.facebook.com/empire.defender.official
– Grupi Zyrtar: https://www.facebook.com/groups/empiredefender