Lufta Epike: Fronet – Mashtrime&Hack

Nga | Tetor 22, 2021


Luaj si zot në Tre Mbretëritë dhe drejto ushtrinë tënde për të pushtuar tokën kaotike. Ndërtoni qytetin tuaj, teknologjitë e kërkimit, dhe të zgjerojë territoret për të nxitur prodhimin e burimeve. Armatosni gjeneralët tuaj besnikë me aftësitë më të mira dhe luftoni me mijëra lojtarë të tjerë në internet në kohë reale! Ju mund të bashkoheni në një aleancë për t'u rritur dhe pushtuar me miqtë tuaj, përndryshe mund të bëhesh një rojtar që plaçkit botën si një ujk i vetmuar. Prodhuar nga Unreal Engine 4, Lufta Epike: Thrones sjell përvoja të nivelit të PC në celular. Përjetoni peizazhin dhe motin realist, dhe zbatoni ato në strategjinë tuaj. Komanda, pushtoj, dhe pretendojnë fronin!

**Sezoni 4 Tipare të reja**
Dinastia është në prag të kolapsit, dhe bota është në kaos. A do të zgjidhni të jeni shpëtimtari i dinastisë, ose të jesh revolucionar dhe të krijojë një perandori të re?
– 8 Gjeneralë të rinj
– 6 Aftësitë e reja të Tome
– 2 Kundërshtimi i Fuqive të Mëdha, Zgjidhni një për t'u bashkuar

**Karakteristikat e lojës**
【Betejat epike mes qindra lojtarëve】
Bashkohuni në betejat epike në kohë reale me qindra lojtarë, çdo vendim që merrni ka rëndësi! Sulm i plotë ose sulm i fshehtë? Aleat apo armik? Zgjidhni strategjinë tuaj me kujdes. Kapni porte dhe kalime për të forcuar pozicionin tuaj, luftoni për rrjetet e burimeve për të rritur prodhimin tuaj. Drejtoni fushën e betejës si një komandant i vërtetë.

【Rikrijohet bota e Tre Mbretërive】
Nisni një pushtim që ndodhi një mijë vjet më parë, në historinë e njohur të Tre Mbretërive. Dëshmitarë të përplasjeve të kryekomandantëve, taktika nga Arti i Luftës që po zbatohet, dhe gjeneralët legjendar që përballen me njëri-tjetrin. A do të jeni në gjendje të mbijetoni në këtë tokë kaotike dhe përfundimisht të pretendoni fronin?

【Gjeneralët legjendar në komandën tuaj】
Thirrni gjeneralët legjendarë të Tre Mbretërive për t'u bashkuar me çështjen tuaj! Qofshin ata gjenerali i frikshëm Guan Yu, ose marshalli besnik Jiang Wei që u përpoq të mbronte perandorinë e tij deri në fund. Secili me aftësi unike dhe lloj trupash, përdorni ato për të ndërtuar legjionin tuaj të fuqishëm! Të gjithë gjeneralët janë modeluar në detaje në lojë, ata dikur janë bërë të gjallë nga historia e kaluar dhe presin komandën tuaj!

【Aleancat, fraksionet, dhe rojtarët】
A jeni një lojtar ekipi apo një ujk i vetmuar? Si lojtar i aleancës, ju mund të luftoni me miqtë tuaj, mposhtini armiqtë e fortë së bashku dhe ndihmoni njëri-tjetrin të rriten. Ose ndryshe, ju mund të jeni një rojtar i fshehtë dhe i manovrueshëm, një ujk i vetmuar që plaçkit fushën e betejës dhe një grabitqar i vërtetë. Varet nga ju që të zgjidhni se kush dëshironi të bëheni.

【Botë realiste me terrene dhe mote të ndryshme】
Eksploroni hartën masive me mbi 4 milion pllaka, marshoni trupat tuaja nëpër male, lumenjtë, shkretëtira, pyjet, dhe tokat e ngrira. Sistemi global i motit do të ndikojë në ushtrinë tuaj, gjeneralët, dhe efektivitetin e përgjithshëm luftarak. Përdorni terrenin dhe motin si avantazhet tuaja, dhe ju mund të mposhtni armiq që dikur dukeshin të paprekshëm.

【Strategji të pakufizuara të mundshme】
Qindra aftësi të përgjithshme, 4 llojet e trupave me 28 variantet, 6 formacione të ndryshme luftarake, dhe Strategji të ndryshme që mund të përdorin motin për të forcuar ushtrinë tuaj. Ju keni strategji të pakufizuara për të zgjedhur, përdorni ato mirë dhe provoni mençurinë tuaj!

**Merrni më shumë informacion rreth Epic War: Fronet**
Facebook: https://www.facebook.com/EpicwarthronesSEA
Faqja zyrtare e internetit: http://www.archosaur.com/epicwarthrones/
Mosmarrëveshje: https://mosmarrëveshje.gg/zujkyBnMwW

**Kërkesat e pajisjes **
Versioni i sistemit: Android 5.0 ose më lart
RAM: 2GB ose më shumë
CPU: Qualcomm Snapdragon 660 ose më e lartë

Lini një përgjigje

Your email address will not be published. Required fields are marked *